Zespół
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Zespół

Nasza siła to marketingowcy, doświadczeni eventowcy i najlepsi kucharze oraz szefowie kuchni, którzy na co dzień współpracując tworzą nowe niepowtarzalne dania i projekty.

Grzegorz Łapanowski

CO-FOUNDER & CHEF

Kucharz, aktywista i propagator dobrego sezonowego jedzenia.

Założyciel Fundacji “Szkoła na Widelcu”, właściciel dwóch studiów kulinarnych: Food Lab Studio i Food Lab Mini.

Autor trzech książek kulinarnych: “Wzór na Smak”, “Smakuje”, oraz “Najlepsze Przepisy dla Całej Rodziny”.

Juror i prowadzący polskiej edycji Top Chef. Pracował dla Polsatu, TVP, TVN i Kuchni Plus.

 

Obieżyświat, gurmandzista i ogrodnik amator. Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności i idei zdrowego, naturalnego, świeżego i sezonowego jedzenia. Świat przemierza w poszukiwaniu tego, co najlepsze. W wolnych chwilach jeździ na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje i uprawia rośliny.